Curs profesional make-up
Curs Make-up
Curs Tatuator
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Andreea Vilau este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti make-up artisti din Romania reusind sa ajunga in aceasta postura datorita talentului si perseverentei cu care s-a dedicat acestei lumi a frumusetei.

Inca de la inceputul carierei, Andreea a castigat locul 1 la concursul MAC Facecharts, evoluand intr-un mod alert si ajungand sa realizeze numeroase training-uri si prezentari la noile colectii si branduri MAC din pozitia de Product Specialist a prestigioasei companii.

Andreea si-a construit cariera si stilul bazandu-se pe talent, perfectionare continua prin studiul tendintelor internationale, spunand intotdeauna ca: “mi-am dedicat viata cu bucurie telului meu, sa fac femeile mai fericite si pline de incredere” – Andreea Vilau Make-up Artist.

Anual, intampina cu drag sute de cliente si cursante atat din zona privata cat si din lumea mondena, bucurandu-se de aprecierea acestora. Printre persoanele publice care au ales stilul Adreei Vilau le regasim pe Delia Matache, Lora, Antonia, Alina Eremia, Adelina Pestritu, Bianca Dragusanu, Anda Adam, Giulia, Denisa si Raluca (Bambi) ...

Motto: “The only sin is mediocrity” – Martha Graham

 

Pentru detalii si inscrieri la cursurile de make-up sustinute de Andreea Vilau in Bucuresti completati formularul de mai jos: