DESPRE

Întâlnește un adevărat maestru al frumuseții unghiilor la SLIM NAILS! Cătălina Obae, expertul nostru în manichiură și pedichiură, aduce cu ea o vastă experiență și o pasiune contagioasă pentru îngrijirea unghiilor. Cu titlul de Master Trainer, Cătălina nu doar că excellează în tehnici avansate, ci și împărtășește cu pasiune cunoștințele sale cu alți aspiranți în lumea fascinantă a frumuseții.

Acrilic Nails reprezintă specialitatea ei, unde măiestria în modelare și designul personalizat se împletesc pentru a crea opere de artă pe unghii. Cătălina este recunoscută pentru abilitatea sa de a oferi Best French Manicure, aducând o notă sofisticată și elegantă fiecărui detaliu. Fiecare aplicare de Semipermanent Nail Polish este o expresie a creativității ei, asigurându-se că unghiile tale vor străluci și rezista cu stil.

Alege experiența și expertiza lui Cătălina Obae pentru a transforma banalul în extraordinar în lumea frumuseții unghiilor la SLIM NAILS!

Printre numeroasele diplome care atestă pregătirea profesională se numără:

  • Trainer atestat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Process Communication®, Kahler Communication
  • Consilier dezvoltare personala
  • Mediator
  • Licentiat al facultatii de drept
  • Detine o experienta importanta ca Trainer, Mediator, Manager, Consultant dezvoltare personala si Consilier Juridic
  • Specializat in analiza si identificare a nevoilor de training, conceperea si livrarea programelor de formare profesionala

SOCIAL MEDIA

Pentru informații suplimentare sau disponibilitate la acest curs, te rugăm să ne contactezi completând formularul de mai jos sau direct la:

PORTOFOLIU