Curs profesional make-up
Curs Make-up
Curs Formator/Trainer
Curs Extensii Gene
Curs Tatuator
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Curs "Comunicarea eficienta in relatii"

Workshop-ul de comunicare eficienta in relatii este dedicat doar persoanelor care isi doresc sa aprofundeze  in amanunt formele si modalitatile unei comunicari eficiente in relatiile interpersonale, dintr-o perspectiva psihoterapeutica si nu numai.

Acest workshop pune accentul pe dezvoltarea unor abilitati practice de relationare la nivel interuman, dar si pe imbunatatirea relatiei cu cea mai importanta persoana, tu insuti!

Aplificarea introspectiei este una dintre cele mai eficiente modalitati de a ajunge la tine. De asemenea, in structura acestui workshop se vor regasi importante instrumente concepute intr-o asemenea maniera incat sa evoce o experienta suficient de profunda pentru a fi perceputa atat la nivel rational, cat si emotional din punct de vedere experiential.

In extensie, veti primi insight-uri din zona psihoterapiei si o serie de modalitati eficiente in a dobandi abilitatea de a creea relatii sanatoase si benefice atat personal, cat si profesional.

Virgil Boiciuc

Virgil Boiciuc

Trainer/Coordonator Formare Profesionala

Certificari: Trainer ANC si Process Communication®, Kahler Communication, Consilier dezvoltare personala, Mediator Virgil, licentiat al facultatii de drept, detine o experienta importanta ca Trainer, Mediator, Manager, Consultant dezvoltare personala si Consilier Juridic. Virgil este specializat in analiza si identificare a nevoilor de training, conceperea si livrarea programelor de formare profesionala si dezvoltare personala.

Bogdan Munteanu

Bogdan Munteanu

Psiholog/Hipnoterapeut/Psihoterapeut Ericksonian

“Life will bring you pain all by itself. Your responsibility is to create joy.” Milton H. Erickson Eu sunt Bogdan Munteanu si sunt convins de faptul ca toti oamenii stiu cum sa depaseasca obstacolele pe care le intalnesc. In fiecare dintre noi exista o parte ascunsa, utila si plina de resurse. In timpul formarii mele ca psihoterapeut, am descoperit hipnoza ca instrument vital in accesarea acelor resurse si comportamente benefice dezvoltarii si mentinerii unui echibru psihologic. Motivul pentru care am ajuns sa practic aceasta profesie, pe langa curiozitate si o pasiune extraordinara, a fost faptul ca am intalnit oamenii potriviti. Acest aspect este valabil si in momentele importante din viata fiecaruia. Sunt pasionat si motivat de ceea ce fac, si mai ales de potentialul pe care il observ la fiecare persoana pe care ajung sa o cunosc. Obiectivul meu este sa creez mediul perfect in care omul sa vindece si sa dezvolte noi modalitati de a privi lumea.