Curs profesional make-up
Curs Make-up
Curs Tatuator
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Cursul de Formator se desfasoara online pana la stingerea starii de urgenta

Cursul de formator este cea mai buna cale de autodezvoltare dar si de a dobandi cunostinte si abilitati practice privind conceperea si livrarea unui program de training.

Cursul se axeaza pe dezvoltarea competentelor si abilitatilor proprii de relationare, inteligenta sociala, psihologie si comportament uman, comunicare si interactiune cu echipele, design si livrare a programului de training.

In urma absolvirii cursului, veti putea sustine programe de training in-house (pentru colegii din compania in care activati, pentru echipa de lucru din care faceti parte) dar si programe de training tip open (care se adreseaza tuturor persoanelor interesate).

Suplimentar, cursul de formator, are rolul de a dezvolta capacitatea de introspectie si autocunoastere precum si abilitatea de a genera relatii sociale armonioase, benefice in plan profesional si personal.

Cursul de Formator (Trainer) organizate in Bucuresti de Beauty Classes este acreditat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale prin Comisia de Autorizare Bucuresti, certificatele de absolvire fiind recunoscute de  Ministerul Educatiei Nationale. Pentru participarea la examen sunt necesare studii superioare absolvite cu diploma de licenta.

Virgil Boiciuc

Virgil Boiciuc

Trainer/Coordonator Formare Profesionala

Certificari: Trainer atestat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Process Communication®, Kahler Communication, Consilier dezvoltare personala, Mediator Virgil, licentiat al facultatii de drept, detine o experienta importanta ca Trainer, Mediator, Manager, Consultant dezvoltare personala si Consilier Juridic. Virgil este specializat in analiza si identificare a nevoilor de training, conceperea si livrarea programelor de formare profesionala si dezvoltare personala.

Pentru detalii si inscrieri la cursurile de Formator/Trainer sustinute de Virgil Boiciuc in Bucuresti completati formularul de mai jos: