Curs profesional make-up
Curs Make-up
Curs Tatuator
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Cursul de tatuator organizat in Bucuresti de catre Beauty Classes este acreditat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale prin Comisia de Autorizare Bucuresti fiind conceput si prezentat astfel incat fiecare participant sa aiba posibilitatea sa asimileze cunostintele necesare practicarii acestei meserii si mai ales sa cunoasca secretele ce se ascund in stilurile ce poarta marca Dragos Calmuc si Andreea Popescu.

Dragos Calmuc

Tatoo Artist/Trainer

Dragoș Calmuc este unul dintre artiștii tatuatori cu cea mai spectaculoasă evoluție într-un timp relativ scurt din România. 

Dragoș a reușit să își dezvolte propria metodă de lucru care îl plasează in topul artiștilor tatuatori din România și din Europa. Deși se mulează perfect pe toate stilurile  tatuajele realiste și suprarealiste sunt specialitatea lui. Spre deosebire de mulți artiști din România, Dragoș reușește să transforme chiar și cea mai banală idee de tatuaj într-o operă de artă unică, executată impecabil, fapt ce i-a adus recunoaștere internațională. Oameni din toate părțile lumii au apelat la Dragoș pentru stilul cameleonic, flexibilitate și capacitatea de a se adapta la viziunea fiecărui client.

Dorința de a crea un mediu ideal în care să își desfășoare activitatea de tatuator, respectul pentru artă și meserie și talentul de a-i învăța și pe alții l-a determinat să își deschidă propriul salon de tatuaje în București - CACTUS INK. 

Cifrele vorbesc de la sine: în DOAR 3 luni de activitate:

  • peste 120 de persoane s-au tatuat la CACTUS INK, 
  • peste 7000 de lei au fost strânși în urma evenimentului caritabil “Tatueaza-te pentru o cauza” 
  • au fost susținute 2 saptamani de cursuri de tatuatori care s-au finalizat cu un feedback unanim impecabil. 

Sub coordonarea lui Dragoș și a artistei rezidente Andreea Popescu, cursurile de tatuatori de la CACTUS INK cuprind tot pachetul pentru începutul unei cariere în acest domeniu:

  • Tehnica Black&Grey
  • Tehnica Color
  • Reguli de compoziție
  • Reguli de igienă
  • Reguli de vindecare
  • Workflow - dezvoltarea metodei, a spațiului și a disciplinei de lucru

Andreea Popescu

Tatoo Artist

Pasiunea si experienta deosebita in arta tatuajelor a Andreei  au depasit granitele tarii, fiind solicitata in tari precum Germania si Spania. Andreea spune ca tatuajele reprezinta un mod de exprimare care aminteste si marcheaza, "o arta loiala pentru ca  ramane cu noi pentru totdeauna".

Stilurile preferate a Andreei sunt linework, oldschool, newschool, comic style si ignorant style.