DESPRE

Ema Uta are o experiență de peste 16 ani în domeniu și este apreciată și îndrăgită pentru talentul său extraordinar, fiind o adevărată maestră a machiajului, ce excelează prin tehnica sa. Cunoscută pentru abordarea sa precisă și elegantă, Ema pune în valoare frumusețea naturală a fiecărei femei cu tehnici remarcabile.

Din 2015, Ema împărtășește cunoștințele sale prin predarea cursurilor de machiaj, devenind o prezență influentă în dezvoltarea abilităților artiștilor în devenire. Numeroase cursante au beneficiat de expertiza ei de-a lungul anilor, absorbind tehnica și pasiunea pe care le transmite în fiecare lecție.

Pasionată și dedicată, Ema Uta a câștigat recunoaștere pentru munca ei de înaltă calitate și pentru rezultatele excepționale obținute. Este un model de inspirație pentru multe femei din România, evidențiind faptul că, pornind de la pasiune și perseverență, orice vis poate deveni realitate. Prin aceasta, Ema Uta reprezintă nu doar un maestru al machiajului, ci și un mentor care încurajează aspirațiile și încrederea în sine.

SOCIAL MEDIA

Pentru informații suplimentare sau disponibilitate la acest curs, te rugăm să ne contactezi completând formularul de mai jos sau direct la:

PORTOFOLIU

Delia makeup Ema Uta