Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs make-up artist – ANDREEA VILAU – 15 aprilie 2024

aprilie 15 - aprilie 26

Andreea-Vilău
CursMakeup Artist
ACREDITAT

Andreea Vilău

DATE DISPONIBILE

Cursul Make-Up Artist are loc într-un salon modern pe o perioadă de 7 zile, fără weekend, zilnic 6 ore de la 11:00 la 17:00, din care 90% reprezintă experiență practică.

Produsele pentru curs le asigurăm noi, cursantele aduc pensule. Dacă nu au pensule, le facem recomandări și facilităm un discount de 30% de la Mac.
Pensulele pot fi achiziționate și de la alte branduri, potrivit listei pe care o trimitem noi cu o săptămână înainte de curs.
La curs învățați tehnica Andreei:

  • Machiajul tenului,
  • Machiajul sprâncenelor,
  • Eyeliner
  • Smokey eyes
  • Machiaj de zi
  • Cut crease
  • Bridal

Demonstrație și practică.
Vă facilităm discount-uri la brand-uri de produse profesionale atât pe perioada cursului, cât și după finalizarea acestuia.

La o sesiune de curs participa 12 persoane maxim, cursantele se machiază alternativ, unele pe altele.
Cursul este acreditat de Min. Muncii și Educatiei Naționale, dar pentru a participa la examen trebuie să aveți 10 clase absolvite în România sau echivalate în cazul în care ați absolvit în alte țări.
Dacă nu aveți liceul terminat, puteți participa la curs, dar nu la examen. În acest caz primiți doar diplomă de participare.
Avansul pentru înscriere este de 1500 lei, diferența se achită până la data începerii cursului și poate fi achitată și în rate.

Pe durata întregului curs, vei beneficia de suportul echipei BeautyClasses pentru a te adapta rapid și a asimila eficient competențele specifice acestei meserii.

FOTOGRAFIERE ȘI FILMARE

Filmarea este permisă în afara perioadelor de demonstrații, fiind strict interzisă în timpul acestora. Prin participarea la evenimentul menționat mai sus, vă declarați că sunteți conștient de politica de confidențialitate și vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

CUM TE ÎNSCRII?

pentru procesul de facturare, trimite pe

o copie a cărții de identiate

specificarea cursului si trainer-ului dorit

CUM TE ÎNSCRII?

pentru procesul de facturare, trimite pe
WHATSAPP +40 722 803 601 urmatoarele:

o copie a Cărții de identiate

specificarea cursului si trainer-ului dorit

DESPRE

Andreea Vilau este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti make-up artisti din Romania datorita talentului si muncii depuse pentru a se remarca si excela in lumea frumusetii.

Inca de la inceputul carierei, Andreea a castigat locul 1 la concursul MAC Facecharts, evoluand intr-un mod alert si ajungand sa realizeze numeroase training-uri si prezentari la noile colectii si branduri MAC din pozitia de Product Specialist a prestigioasei companii.

Andreea si-a construit cariera si stilul bazandu-se pe talent, perfectionare continua prin studiul tendintelor internationale, afirmand astfel: “Mi-am dedicat viata cu bucurie telului meu, sa fac femeile mai fericite si pline de incredere” – Andreea Vilau Make-up Artist.

Anual, intampina cu drag sute de cliente si cursante, bucurandu-se de aprecierea acestora.
Motto: “The only sin is mediocrity” – Martha Graham

SOCIAL MEDIA

Pentru informații suplimentare sau disponibilitate la acest curs, te rugăm să ne contactezi completând formularul de mai jos sau direct la:

PORTOFOLIU

ÎNSCRIE-TE PRIN FORMULAR

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

* - Câmpuri obligatorii

BEAUTYCLASSES.RO