Încarc Evenimente
Ema Uta - make-up artist
CursBeauty Makeup Event

Ema Uta

DATE DISPONIBILE

BILETE STANDARD

2500 lei

BILETE PREMIUM*

3500 lei

In cadrul Beauty Demo Event by Ema Uta, organizat la Iași, veți putea invăța inconfundabila tehnică a Emei Uta, adaptată la tendințele din ziua de astăzi.
Veți participa la doua demonstrații de makeup, un lunch si la o sesiune foto cu Ema.

PROGRAM

  • Intro Dj
  • Demo First Makeup
  • Lunch
  • Demo Second Makeup
  • Photo shooting
  • Meet & Greet
  • Coffee Break

Sponsorii evenimentului vin cu niște cadouri generoase, așa cum ne-au obișnuit.
Un goodie bag al fiecarei participante va cuprinde produse in valoare totală de 4000 lei.

Icon Info (ATENTIE)  ATENȚIE

Locul este rezervat dupa plata unui avans de 1500 lei iar diferența cu o zi inainte de eveniment. Avand in vedere ca renunțarea participarii la eveniment, dupa realizarea rezervării, anuleaza posibilitatea ocuparii de catre alta persoană a respectivului loc, avansul nu va fi returnat.

*Biletul premium va oferă in plus fata de biletul standard participarea la Meet&Greet Ema Uta și reprezinta o ocazie prin care Ema va socializa si va răspunde întrebărilor participantelor ce opteaza pentru acest tip de bilet și totodata ofera posibilitatea de a face poze cu fiecare dintre voi.

FOTOGRAFIERE ȘI FILMARE

Filmarea este permisă în afara perioadelor de demonstrații, fiind strict interzisă în timpul acestora. Prin participarea la evenimentul menționat mai sus, vă declarați că sunteți conștient de politica de confidențialitate și vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

CUM TE ÎNSCRII?

pentru procesul de facturare, trimite pe

o copie a cărții de identiate

specificarea tipului de bilet dorit

CUM TE ÎNSCRII?

pentru procesul de facturare, trimite pe
WHATSAPP +40 729 031 165 urmatoarele:

o copie a Cărții de identiate

specificarea cursului si trainer-ului dorit

DESPRE

Ema Uta are o experiență de peste 16 ani în domeniu și este apreciată și îndrăgită pentru talentul său extraordinar, fiind o adevărată maestră a machiajului, ce excelează prin tehnica sa. Cunoscută pentru abordarea sa precisă și elegantă, Ema pune în valoare frumusețea naturală a fiecărei femei cu tehnici remarcabile.

Din 2015, Ema împărtășește cunoștințele sale prin predarea cursurilor de machiaj, devenind o prezență influentă în dezvoltarea abilităților artiștilor în devenire. Numeroase cursante au beneficiat de expertiza ei de-a lungul anilor, absorbind tehnica și pasiunea pe care le transmite în fiecare lecție.

Pasionată și dedicată, Ema Uta a câștigat recunoaștere pentru munca ei de înaltă calitate și pentru rezultatele excepționale obținute. Este un model de inspirație pentru multe femei din România, evidențiind faptul că, pornind de la pasiune și perseverență, orice vis poate deveni realitate. Prin aceasta, Ema Uta reprezintă nu doar un maestru al machiajului, ci și un mentor care încurajează aspirațiile și încrederea în sine.

SOCIAL MEDIA

Pentru informații suplimentare sau disponibilitate la acest curs, te rugăm să ne contactezi completând formularul de mai jos sau direct la:

PORTOFOLIU

Delia makeup Ema Uta

ÎNSCRIE-TE PRIN FORMULAR

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

* - Câmpuri obligatorii