DESPRE

Virgil este un ghid dedicat dezvoltării personale, este disponibil pentru a oferi sprijin în călătoria fiecăruia spre atingerea obiectivelor personale. Misiunea lui este de a învăța modalități eficiente și rapide de gestionare a provocărilor și obstacolelor, facilitând progresul constant.

Cu o experiență vastă de 25 de ani, Virgil a călătorit nu doar pentru a ghida alții, ci și pentru a perfecționa propria sa evoluție. Astfel, el este aici pentru a oferi îndrumare și a împărtăși înțelepciunea acumulată de-a lungul acestui periplu.

Împreună cu Virgil, cei interesați pot identifica și aborda cu încredere provocările actuale, primind sprijin în stabilirea pașilor esențiali pentru a transforma visurile de viitor în realitate. Fiecare proces de schimbare începe cu cei implicați, iar pentru cei care doresc evoluție pe toate planurile, primul pas este renunțarea la amânare și începerea acțiunilor imediat.

Virgil așteaptă să demareze această călătorie împreună, descoperind potențialul unic și traseul personal care îi va ghida pe fiecare către succesul meritat.


Printre numeroasele diplome care atestă pregătirea profesională se numără
:

  • Trainer atestat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Process Communication®, Kahler Communication
  • Consilier dezvoltare personala
  • Mediator
  • Licentiat al facultatii de drept
  • Detine o experienta importanta ca Trainer, Mediator, Manager, Consultant dezvoltare personala si Consilier Juridic
  • Specializat in analiza si identificare a nevoilor de training, conceperea si livrarea programelor de formare profesionala

SOCIAL MEDIA

Pentru informații suplimentare sau disponibilitate la acest curs, te rugăm să ne contactezi completând formularul de mai jos sau direct la:

PORTOFOLIU