CURSURI ESTETICĂ FACIALĂ

Consolidează-ți expertiza și evoluează în domeniul esteticii alături de noi.

Vei descoperi oportunități noi și vei fi pregătit să faci față provocărilor din industrie. Este un pas esențial pentru a te diferenția și a te plasa în fruntea evoluției dinamice a domeniului estetic.

Aesthetics Academy reprezintă cel mai înalt standard de calitate în transmiterea tehnicilor folosite în medicina estetică și a tratamentelor minim invazive, către cei care doresc să activeze în acest domeniu. Succesul este asigurat de echipa de medici cu o deosebita experinta in aceste proceduri ale frumusetii.

Găsirea cursurilor potrivite ce îți vor fi de folos în dezvoltarea carierei tale este foarte importantă, iar noi îți punem la dispoziție cele mai în trend tehnici, predate de cei mai în trend medici.

INFORMAȚII DESPRE CURSURI

În cadrul unui curs avansat dedicat esteticii faciale și procedurilor cosmetice cu injecții, participanții beneficiază de o pregătire completă în domeniu. Această oportunitate de formare nu numai că dezvoltă abilitățile practice necesare, ci și aduce contribuții semnificative la înțelegerea complexă a esteticii faciale.

Pe lângă aspectele tehnice ale manipulării echipamentului și a executării precise a procedurilor, cursul se axează pe încurajarea creativității și a viziunii artistice în aplicarea tehnicilor. Astfel, absolvenții devin nu doar practicieni abili, ci și artiști în modelarea și îmbunătățirea armoniei faciale.

Un accent deosebit este pus pe implementarea celor mai înalte standarde de igienă și siguranță în practica esteticii faciale. Parte integrantă a cursului constă în învățarea protocoalelor stricte referitoare la sterilizarea instrumentelor, gestionarea eficientă a deșeurilor biologice și alte aspecte esențiale pentru minimizarea riscurilor de infecții sau complicații.

Cursurile se adresează în principal medicilor, însă pot fi urmate și de persoane care vor dori să practice în țările în care nu sunt impuse studiile medicale.

CUM ÎȚI ÎMBOGĂȚEȘC ACESTE CURSURI SETUL DE ABILITĂȚI?

Cursurile noastre sunt concepute pentru a-ți oferi o experiență de neuitat prin care vei acumula următoarele cunoștințe:

  • Secțiune teoretică de prezentare a procedurii
  • Standarde de siguranță și etică profesională
  • Partea practică, injectări pe modele sub asistența medicului (modelele pot fi aduse de cursanți sau pot fi solicitate organizatorului)
  • Noțiuni fundamentale de estetică
  • Oportunitatea de a lucra cu produse si echipamente profesionale
  • Diplomă de participare

BEAUTYCLASSES.RO