TERMENI ȘI CONDIȚII

Data ultimei actualizări: 16 Ianuarie 2024

Bine ați venit pe platforma BeautyClasses.  Utilizarea acestui site web și a serviciilor noastre este guvernată de următorii termeni și condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații, deoarece utilizarea platformei noastre implică acceptarea și angajarea dumneavoastră față de acești termeni.

 

Definiții

  • Platforma: Se referă la site-ul nostru web și toate serviciile conexe oferite de noi.
  • Utilizator: Orice persoană care accesează sau utilizează platforma noastră.
  • Curs acreditat: Cursurile oferite pe platforma noastră care au fost aprobate și recunoscute oficial de către autorități sau organizații acreditate.

Acces și Utilizare

Prin accesarea sau utilizarea platformei noastre, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Utilizarea platformei este permisă doar persoanelor care au vârsta legală de a semna contracte și de a accesa servicii educaționale.

Cursuri Acreditate

Cursurile acreditate oferite pe platforma noastră respectă standardele educaționale și de calitate stabilite de autoritățile competente. Înregistrările și certificatele obținute în urma finalizării cursurilor acreditate au valoare oficială și pot fi recunoscute la nivel național sau internațional, conform normelor specifice fiecărui curs.

Înregistrare și Confidențialitate

Pentru a accesa anumite servicii și cursuri, utilizatorii trebuie să se înregistreze pe platforma noastră și să furnizeze informații personale. Informațiile personale vor fi gestionate conform Politicii de Confidențialitate disponibile pe site.

Plată și Rambursare

Detalii privind taxele de curs, modalitățile de plată și politica de rambursare sunt specificate în mod clar pe pagina fiecărui curs. Utilizatorii sunt responsabili pentru efectuarea plăților în termenii specificați.

Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală

Conținutul cursurilor, materialele didactice și orice alt conținut furnizat pe platformă sunt protejate de drepturile de autor. Utilizatorilor li se acordă dreptul de a accesa și utiliza acest conținut în scopuri educaționale personale, dar nu au permisiunea de a distribui sau reproduce conținutul în mod comercial.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Utilizatorii vor fi notificați cu privire la orice modificare și vor avea posibilitatea de a revizui și accepta noile condiții pentru a continua utilizarea serviciilor noastre.

Încetarea Utilizării

Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau înceta furnizarea serviciilor către utilizatori care încalcă acești termeni și condiții sau care se angajează în comportament inadecvat pe platformă.

Prin continuarea utilizării platformei noastre, vă exprimați acordul cu acești termeni și condiții. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail delia.stroea@beautyclasses.ro

BEAUTYCLASSES.RO