Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs Dermopigmentare – JOJO GEORGIANA

iunie 3 - iunie 15

JOJO GEORGIANA - trainer cursuri dermopigmentare
CursDermopigmentare
ACREDITAT

JOJO GEORGIANA

DATE DISPONIBILE

Icon Info (ATENTIE)  ATENȚIE

Se achită un avans de 50% la înscriere, iar diferența cu o zi înainte de curs.

Vă punem la dispoziție nou curs, unde veți putea învăța tehnici de dermopigmentare de la minunata Jojo Georgiana.

In cadrul acestui curs vei invata tot ce e nevoie pentru a excela in acest domeniu, de la stilizarea sprâncenelor, tehnica powdering, hiperrealism-ul fir cu fir, dermopigmentarea buzelor și eyeliner-ului. Este un curs complet în urma căruia vei deveni un adevărat dermopigmentist acreditat.

INTERVAL ORAR: 11:00 – 17:00

STRUCTURĂ:

Ziua 1 – Parte teoretică stilizare sprâncene
Ziua 2 – Powderind; practică piele sintetică
Ziua 3+4 – Practică piele umană
Ziua 5 – Hiperrealism fir cu fir; teorie + practică pe piele sintetică
Ziua 6+7 – Practică pe piele umană
Ziua 8 – Buze; teorie + practică pe piele sintetică
Ziua 9 – Practică pe piele umană
Ziua 10 – Eyeliner teorie + practică pe piele sintetică.

CUM TE ÎNSCRII?

pentru procesul de facturare, trimite pe
WHATSAPP +40 722 803 601 urmatoarele:

o copie a Cărții de identiate

specificarea cursului si trainer-ului dorit

DESPRE

Jojo Georgiana se remarcă cu grație și talent în calitate de dermopigmentistă de excepție în România. Talentul său innascut la desen, combinat cu experiența dobândită la Facultatea de Arte, o propulsează în fruntea listei atunci când vine vorba despre alegerea specialistului pentru tatuar sprâncenele.

Cu o abilitate remarcabilă de a da viață și expresie prin desen, Jojo aduce o notă artistică unică în fiecare procedură de dermopigmentare. Experiența ei solidă în domeniu și pasiunea pentru artă se reflectă în fiecare linie perfect conturată și fiecare nuanță fină aplicată. Prin intermediul acestei îmbinări armonioase între studii academice și talentul natural, Jojo Georgiana devine alegerea evidentă pentru cei care caută să-și îmbunătățească aspectul și să redefinească frumusețea sprâncenelor lor.

Experiența sa extinsă în domeniul dermopigmentării permite clienților să beneficieze de rezultate de înaltă calitate și durabile. Jojo pune accent pe igienă riguroasă și respectarea standardelor de siguranță, asigurând astfel o experiență fără griji și confortabilă.

Apelează la dermopigmentarea realizată de Jojo Georgiana pentru a experimenta o transformare estetică deosebită, bazată pe expertiză, pasiune și atenție la detalii. Fiecare ședere la Jojo Georgiana este mai mult decât o simplă procedură de dermopigmentare – este o călătorie personalizată către frumusețe și încredere în sine.

SOCIAL MEDIA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pentru informații suplimentare sau disponibilitate la acest curs, te rugăm să ne contactezi completând formularul de mai jos sau direct la:

PORTOFOLIU

ÎNSCRIE-TE PRIN FORMULAR

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

* - Câmpuri obligatorii

BEAUTYCLASSES.RO