Încarc Evenimente
Dr. Oana Manciu - MEDIC SPECIALIST ÎN CHIRURGIE PLASTICĂ
CursEstetică Facială

DR. OANA MANCIU

DATE DISPONIBILE

FULL FACE BOTOX

3000 lei

Vei învăța să injectezi cu succes toxina botulinică la nivelul feței și le vei putea oferi pacienților tăi rezultate pe măsură.

Pe lângă partea teoretică și demonstrația pe care o va face doamna doctor, vei injecta și tu la rândul tău în cadrul Workshop-ului!
Practice makes perfect. We believe in you! Do you believe in yourself?

Se oferă:
💉Parte teoretică de prezentare a procedurii
💉Pauză de masă și coffee break
💉Parte practică, injectări pe modele sub asistența medicului trainer (modelele pot fi aduse de cursanți sau pot fi solicitate organizatorului)
💉Substanța injectată, Dysport
💉Diplomă de participare
! Este important de menționat că acest curs nu conferă dreptul de practicare a procedurilor. În România, acest drept este oferit doar de absolvirea medicinei.

Icon Info (ATENTIE)  ATENȚIE

Se achită un avans de 50% la înscriere, iar diferența cu o zi înainte de curs.

CUM TE ÎNSCRII?

pentru procesul de facturare, trimite pe

o copie a cărții de identiate

specificarea cursului si trainer-ului dorit

CUM TE ÎNSCRII?

pentru procesul de facturare, trimite pe
WHATSAPP +40 722 803 601 urmatoarele:

o copie a Cărții de identiate

specificarea cursului si trainer-ului dorit

DESPRE

Dr. Oana Manciu este medic specialist în chirurgie plastică, absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie “Carol Davila”.

A urmat rezidențiatul în spitalul considerat drept locul de naștere al chirurgiei plastice din România, respectiv Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, unde i s-a dezvoltat pasiunea pentru frumusețe și pentru naturalețe, dar și atenția pentru detalii, atât de necesară în acest domeniu.

Este cunoscută pentru abordarea caldă, orientată spre pacient și nevoile sale. Dr. Oana Manciu practică atât chirurgie dermato-estetică, dar și chirurgia mâinii și a tumorilor.

Datorită competenței și pasiunii sale pentru frumusețe și intervenții estetice, rezultatele sale sunt remarcabile, oferind pacienților săi cele mai frumoase rezultate.

Dr. Oana Manciu este co-autor a două lucrări de specialitate -“Skin manifestation in the end stage of renal disease”, publicată la Tipografia Centrală București și “From symposium to diagnosis in medical practice” publicat de editura ALL, București – și urmează în permanență cursuri de pregatire medicală, participând frecvent la congrese naționale și internaționale de specialitate.

SOCIAL MEDIA

Pentru informații suplimentare sau disponibilitate la acest curs, te rugăm să ne contactezi completând formularul de mai jos sau direct la:

PORTOFOLIU

ÎNSCRIE-TE PRIN FORMULAR

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

* - Câmpuri obligatorii

BEAUTYCLASSES.RO