Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Curs tattoo artist – PAUL MUNTEANU – august 2024

august 5 - august 16

Paul-Munteanu - tattoo artist
CursTattoo Artist
ACREDITAT

PAUL MUNTEANU

DATE DISPONIBILE

Icon Info (ATENTIE)  ATENȚIE

Pentru rezervarea unui loc in perioada dorita este necesara plata unui avans 

Cursul Tattoo Artist este conceput și prezentat astfel încât fiecare participant să dobândească cunoștințele necesare practicării acestei meserii și mai ales să cunoască tehnicile care l-au facut pe Paul Munteanu…ei bine, Paul Munteanu.
La curs asigurăm aparatele de tatuat și consumabilele, cursul este acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, dar participarea la examen presupune să aveți 10 clase absolvite.

La curs înscriem maxim 12 persoane, se invață exclusiv tehnica lui Paul. În prima săptămână se lucrează pe piele sintetica, din a doua saptamana pe piele umană, proiectele fiind supervizate de Paul si echipa lui.

Pe durata întregului curs, vei beneficia de suportul echipei BeautyClasses pentru a te adapta rapid și a asimila eficient competențele specifice acestei meserii.

PROGRAM

  • 10 zile
  • interval orar: 11 – 18
  • Teorie
  • Practica pe piele articiala
  • Practica pe modele

FOTOGRAFIERE ȘI FILMARE

Filmarea este permisă în afara perioadelor de demonstrații, fiind strict interzisă în timpul acestora. Prin participarea la evenimentul menționat mai sus, vă declarați că sunteți conștient de politica de confidențialitate și vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

CUM TE ÎNSCRII?

pentru procesul de facturare, trimite pe

o copie a cărții de identiate

specificarea cursului si trainer-ului dorit

CUM TE ÎNSCRII?

pentru procesul de facturare, trimite pe
WHATSAPP +40 722 803 601 urmatoarele:

o copie a Cărții de identiate

specificarea cursului si trainer-ului dorit

DESPRE

Paul Munteanu, un maestru în arta tatuajelor cu o experiență vastă și apreciat pe ambele maluri ale granițelor, atât în țara noastră, cât și în străinătate, se distinge prin creațiile sale inconfundabile. Talentul său este recunoscut nu doar în mediile publice, ci și în rândul personalităților care au ales să își etaleze pe piele operele lui, atrase de unicitatea cu care imprimă fiecare tatuaj, o fuziune subtilă între realism și suprarealism.

Paul Munteanu împărtășește o viziune distinctă asupra acestei arte, afirmând că talentul, deși important, constituie doar 10% din ecuația complexă a profesiei de tatuator. Convingerea sa profundă este că, indiferent de nivelul de încredere pe care îl ai în abilitățile tale în prezent, cu dorință arzătoare, pasiune incontestabilă și o doză sănătoasă de motivație, poți deveni un tatuator de succes sub îndrumarea sa.

Astfel, Paul oferă nu doar tatuaje remarcabile, ci și posibilitatea de a împărtăși din bogăția cunoștințelor sale și de a te ghida către excelența în această meserie. Fie că îți dorești să înveți tainele artei tatuajului sau să-ți descoperi propriile tale talente ascunse, Paul Munteanu este mentorul potrivit pentru a te călăuzi în această călătorie captivantă.

Poți să fii una dintre acele persoane care își transformă pasiunea în artă!

SOCIAL MEDIA

Pentru informații suplimentare sau disponibilitate la acest curs, te rugăm să ne contactezi completând formularul de mai jos sau direct la:

PORTOFOLIU

ÎNSCRIE-TE PRIN FORMULAR

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

* - Câmpuri obligatorii

BEAUTYCLASSES.RO