Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs make-up artist – EMA UTA – 8 aprilie 2024

aprilie 8 - aprilie 19

Ema Uta - make-up artist
CursMakeup Artist
ACREDITAT

Ema Uta

DATE DISPONIBILE

Cursul Emei Uta se desfășoară pe o perioadă de 2 săptămâni, zilnic câte 4 ore, de la 16:00 la 20:00, fără week-end, în zona Piața Universității.

Produsele pentru practică se asigură pe toata perioada desfașurării cursului, participantele aduc pensulele pe care le recomandăm. Dacă nu dețin pensule, facilităm  discount-uri la branduri de produse profesionale, la Mac Cosmetics facilităm un discount de 30%.

La o sesiune de curs participă maxim 16 persoane, cursantele se machiază alternativ, unele pe altele.
Facilităm discount-uri la brand-uri de produse profesionale atât pe perioada cursului, cât și după finalizarea acestuia
Cursul este bazat pe demonstrație și practică.

PROGRAM

  • Machiajul sprâncenelor
  • Machiajul tenului
  • Bronzy Make-up
  • Smokey Eyes
  • Eyeliner
  • Smokey Cat Eyes
  • Bridal

Cursul este acreditat de Min. Muncii și Educatiei Naționale, dar pentru a participa la examen trebuie să aveți 10 clase absolvite în România sau echivalate în cazul în care ați absolvit în alte țări.
Dacă nu aveți liceul terminat, puteți participa la curs, dar nu la examen. În acest caz primiți doar diplomă de participare. Participarea la examen, in acest caz, va fi posibilă dupa indeplinirea tuturor condițiilor si nu va presupune costuri suplimentare.

Avansul pentru înscriere este de 2000 lei, iar diferența până la data începerii cursului. Dacă doriți să participați la oricare dintre cursuri este necesar să vă rezervați deja locul.

FOTOGRAFIERE ȘI FILMARE

Filmarea este permisă în afara perioadelor de demonstrații, fiind strict interzisă în timpul acestora. Prin participarea la evenimentul menționat mai sus, vă declarați că sunteți conștient de politica de confidențialitate și vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

CUM TE ÎNSCRII?

pentru procesul de facturare, trimite pe

o copie a cărții de identiate

specificarea perioadei de desfasurare a cursului dorit

CUM TE ÎNSCRII?

pentru procesul de facturare, trimite pe
WHATSAPP +40 729 031 165 urmatoarele:

o copie a Cărții de identiate

specificarea cursului si trainer-ului dorit

DESPRE

Ema Uta are o experiență de peste 16 ani în domeniu și este apreciată și îndrăgită pentru talentul său extraordinar, fiind o adevărată maestră a machiajului, ce excelează prin tehnica sa. Cunoscută pentru abordarea sa precisă și elegantă, Ema pune în valoare frumusețea naturală a fiecărei femei cu tehnici remarcabile.

Din 2015, Ema împărtășește cunoștințele sale prin predarea cursurilor de machiaj, devenind o prezență influentă în dezvoltarea abilităților artiștilor în devenire. Numeroase cursante au beneficiat de expertiza ei de-a lungul anilor, absorbind tehnica și pasiunea pe care le transmite în fiecare lecție.

Pasionată și dedicată, Ema Uta a câștigat recunoaștere pentru munca ei de înaltă calitate și pentru rezultatele excepționale obținute. Este un model de inspirație pentru multe femei din România, evidențiind faptul că, pornind de la pasiune și perseverență, orice vis poate deveni realitate. Prin aceasta, Ema Uta reprezintă nu doar un maestru al machiajului, ci și un mentor care încurajează aspirațiile și încrederea în sine.

SOCIAL MEDIA

Pentru informații suplimentare sau disponibilitate la acest curs, te rugăm să ne contactezi completând formularul de mai jos sau direct la:

PORTOFOLIU

Delia makeup Ema Uta

ÎNSCRIE-TE PRIN FORMULAR

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

* - Câmpuri obligatorii