Loading Events

« All Events

Curs tattoo artist – RAZVAN DUMITRESCU

iunie 24 - iulie 5

CursTattoo Artist
ACREDITAT

RAZVAN DUMITRESCU

DATE DISPONIBILE

Icon Info (ATENTIE)  ATENȚIE

Pentru rezervarea unui loc in perioada dorita este necesara plata unui avans 

Cursul Tattoo Artist este conceput și prezentat astfel încât fiecare participant să dobândească cunoștințele necesare practicării acestei meserii și mai ales să cunoască tehnicile lui Răzvan Dumitrescu.

La curs asigurăm aparatele de tatuat și consumabilele, cursul este acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, dar participarea la examen presupune să aveți 10 clase absolvite.
La curs înscriem maxim 12 persoane, se invață exclusiv tehnica lui Razvan. În prima săptămână se lucrează pe piele sintetica, din a doua saptamana pe piele umană, proiectele fiind supervizate de Răzvan si echipa lui.

Pe durata întregului curs, vei beneficia de suportul echipei BeautyClasses pentru a te adapta rapid și a asimila eficient competențele specifice acestei meserii.

PROGRAM

  • 10 zile
  • interval orar: 11 – 18
  • Teorie
  • Practica pe piele articiala
  • Practica pe modele

FOTOGRAFIERE ȘI FILMARE

Filmarea este permisă în afara perioadelor de demonstrații, fiind strict interzisă în timpul acestora. Prin participarea la evenimentul menționat mai sus, vă declarați că sunteți conștient de politica de confidențialitate și vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

CUM TE ÎNSCRII?

pentru procesul de facturare, trimite pe

o copie a cărții de identiate

specificarea cursului si trainer-ului dorit

CUM TE ÎNSCRII?

pentru procesul de facturare, trimite pe
WHATSAPP +40 722 803 601 urmatoarele:

o copie a Cărții de identiate

specificarea cursului si trainer-ului dorit

DESPRE

Răzvan Dumitrescu cunoscut pentru stilul său unic în arta tatuajelor și a experienței dobândite de-a lungul anilor atât în România cat și în Europa, USA, reușește să transpună pe piele emoții, povești și experiențe unice.

Profesionalismul, dedicarea și creativitatea sunt unele din cele mai importate aspecte când vorbim de tatuaje, Razvan prin dorința sa de a împărtășii cat mai multe din cunoștințele sale și pentru a-ți deschide drumul în lumea tatuajelor a creat un curs bine structurat încă din anul 2022, curs dedicat atât începătorilor cat și a tatuatorilor care vor să se perfecționeze.

Talentul nu constituie o caracteristică atât de importantă, dar cu dedicare și perseverență din partea ta și alături de Răzvan ca mentor vei fi ghidat în a înțelege tainele acestei meserii, pentru a deveni cu ușurință un tatuator desăvârșit.

SOCIAL MEDIA

Pentru informații suplimentare sau disponibilitate la acest curs, te rugăm să ne contactezi completând formularul de mai jos sau direct la:

PORTOFOLIU

ÎNSCRIE-TE PRIN FORMULAR

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

* - Câmpuri obligatorii

BEAUTYCLASSES.RO