CURSURI MAKE-UP ARTIST

Obține cunoștințele necesare pentru a deveni un expert în machiajul profesionist.

Cursurile Make-up Artist te ajută să dobândești competențele esențiale pentru a deveni un artist profesionist în domeniul machiajului, deschizându-ți oportunitatea unei cariere independente.

Dorești să te transformi într-un artist make-up profesionist sau să înveți tehnicile de la cei mai experimentați specialiști?

Vrei să fii mereu la curent cu cele mai trendy machiaje? Indiferent de motiv, suntem încântați să te întâmpinăm la unele dintre cele mai remarcabile cursuri de machiaj din România!

INFORMAȚII DESPRE CURSURI

Toate cursurile noastre se desfășoară într-un studio de machiaj și sunt concepute astfel încât să îți oferim o experiență practică de 90% din timpul total, beneficiind de utilizarea produselor profesionale precum MAC și MAKE-UP FOREVER.

Poți să devii și tu un artist make-up profesionist sau să transformi o pasiune într-o meserie, pornind de la hobby și ajungând la expertiză.

Cursurile noastre îți oferă șansa de a acumula cunoștințele esențiale ale unui artist make-up profesionist, deschizându-ți drumul către o carieră independentă, într-un salon de frumusețe de prestigiu sau chiar în industriile muzicale, de modă și publicitate.

CUM ÎȚI ÎMBOGĂȚEȘC ACESTE CURSURI SETUL DE ABILITĂȚI?

Cursurile noastre sunt concepute pentru a-ți oferi o experiență de neuitat prin care vei acumula următoarele cunoștințe:

  • Cum să aplici machiajul în diverse medii și pe orice tip de fizionomie
  • Principiile fundamentale ale aplicării machiajului
  • Tehnicile consacrate ale make-up artiștilor noștri
  • Trendurile actuale în tipurile de machiaje
  • Sfaturi și secrete din industria frumuseții
  • Experiențe pline de distracție și momente unice
Acreditare cursuri Beauty Class - Ministerul Muncii
Cursuri Beauty Class- recunoscute Uniunea Europeana

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale prin Comisia de Autorizare Bucuresti si poate fi echivalat oriunde in Comunitatea Europeana.

Pentru a putea participa este necesar sa aveti absolvite 10 clase la zi in Romania sau echivalare in cazul studiilor realizate in alta tara.

BEAUTYCLASSES.RO