CURSURI TATTOO ARTIST

Explorează-ți pasiunea și învață arta tatuajului într-un mod profesionist alături de noi.

Fie că incepi de la zero  sau îți dorești să îți perfecționezi tehnica, te ghidăm pas cu pas în aceasta călătorie artistică captivantă. Înscrie-te la cursurile noastre de tatuaj și transformă-ți pasiunea într-o carieră remarcabilă!

Te tentează ideea de a deveni un artist al tatuajelor sau de a învăța tehnici de la cei mai experimentați specialiști?

Îți dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi tendințe în domeniul tatuajelor? Indiferent de motivul tău, te invităm să participi la cursurile noastre de tatuaj, care au scopul să îți ofere un punct de plecare în acest domeniu fascinant.

INFORMAȚII DESPRE CURSURI

Un curs de formare pentru tatuatori oferă o platformă solidă pentru a învăța și a exersa tehnicile corecte de tatuaj. De la manevrarea corectă a echipamentului la tehnici precise de aplicare a cernelei, cursul asigură că participanții dobândesc competențele esențiale pentru a produce tatuaje de calitate.

Participanții învață despre instrumentele sterilizate, gestionarea deșeurilor biologice și alte proceduri esențiale pentru a minimiza riscurile de infecții sau alte probleme de sănătate.

Absolvirea unui curs de formare pentru tatuatori nu doar dezvoltă abilități practice, ci și deschide uși în industria tatuajelor. Cu un certificat recunoscut, tinerii tatuatori pot accesa oportunități în studiouri de tatuaje de renume sau chiar să-și înceapă propriul lor studio.

CUM ÎȚI ÎMBOGĂȚEȘC ACESTE CURSURI SETUL DE ABILITĂȚI?

Cursurile noastre sunt concepute pentru a-ți oferi o experiență de neuitat prin care vei acumula următoarele cunoștințe:

  • Cum să transformi ideile clienților în lucrări de artă personalizate
  • Cum să manevrezi corect instrumentele de tatuaj
  • Proceduri riguroase de igienă și siguranță
  • Noțiuni fundamentale precum linii, umbre, și culori
  • Sfaturi și secrete din industria tatuajelor
  • Tehnici de gestionare a durerii și abilități în comunicare
Acreditare cursuri Beauty Class - Ministerul Muncii
Cursuri Beauty Class- recunoscute Uniunea Europeana

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale prin Comisia de Autorizare Bucuresti si poate fi echivalat oriunde in Comunitatea Europeana.

Pentru a putea participa este necesar sa aveti absolvite 10 clase la zi in Romania sau echivalare in cazul studiilor realizate in alta tara.

BEAUTYCLASSES.RO